De workshop

De workshops kunnen gegeven worden op het niveau waar jij momenteel op fotografeert. We gaan het bijvoorbeeld hebben over studiofotografie of focussen op het aansturen van het model. Ben je nou helemaal beginnend? Als je deze workshop boekt onder beginnend paardenfotograaf krijg je mijn boek Basiscursus paardenfotografie erbij.

Wat gaan we doen

*     we beginnen met een kleine theoretische uitleg over het gekozen onderwerp

*   We gaan samen een moodboard maken om uit te werken tijdens de shoot. Dit is een geheugensteuntje om de shoot makkelijker te maken.

*      Daarna gaan we naar het model of het model komt in de studio. Ik help je dan on the spot met de vragen die je op dat moment hebt. Dit kan gaan over de instellingen maar ook over hoe je iemand nou goed aanstuurt.

*     Als de shoot is afgerond gaan we beginnen met de nabewerking. Ik ga met jou stap voor stap door de nabewerking heen. Hou er wel rekening mee dat ik graag foto's maak zoals ze echt zijn. Dus mijn nabewerking is bij voorkeur zeer natuurlijk. Dit is ook wat ik aan jullie wil leren dat je met een goede basis ook echt mooie foto's kan maken.

Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. De workshops starten altijd bij mij thuis in Duiven. Boek je een studio workshop dan zal deze volledig daar plaatsvinden. Ook regel ik de modellen die we op de foto gaan zetten.
Ik heb nog geen rijbewijs dus ik ga naar al mijn modellen met het ov of de fiets houd hier rekening meeWat neem je mee

*  Camera + objectief 
*  Laptop
*  Wat te eten voor op locatie eventueel
*  Je ov + saldo
*  Een goed humeur


Hoe lang duurt het?

Deze workshop duurt ongeveer 6 uur

Boeken?

Vermeld bij je boeking waar je tegenaan loopt dan kan ik alvast een pakketje met informatie maken. Deze zal ik je overhandigen bij de workshop en hier gaan we dan stap voor stap doorheen. Geef voor de lunch/hapje even door wat je dieetwensen zijn. Boeken doe je heel simpel door het onderstaande contactformulier in te vullen. Dan neem ik contact met je op voor de geschikte datum.

Laura Ploeger