Basiscursus paardenfotografie gedrukt

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 7 Werkdagen

De gids die je stap voor stap door de shoot heen helpt. Vol met waardevolle informatie en opdrachtjes.

Sanne Huyser

In de basiscursus van Laura Ploeger leer je super veel over de instellingen. De instellingen moet je goed beheren om alles uit je foto te halen. Toen ik de cursus voor het eerst ging doorlezen besefte ik pas hoe weinig ik wist over fotografie. Ook zijn in de cursus opdrachten te vinden en gaat natuurlijk niet alles over de instellingen,
Er is namelijk  ook veel informatie te vinden over: 
Scherpstellen,composities,witbalans,belichtingsdriehoek en nog veeel meer! 
Er staat ook informatie in over Photoshop en Lightroom wat super leerzaam is voor de meeste beginners! Wil jij nou alles uit je foto halen? Dan is deze cursus dus echt wat voor jou!


Kimmy shots

In het begin fotografeerde ik nog niet manueel en durfde mijn instellingen ook niet goed te veranderen. Ik was daarom erg lang en veel aan het bewerken.
In de cursus staat alles duidelijk omschreven met veel voorbeelden waardoor je gelijk een idee hebt waar je naartoe werkt.

Ik ben met de cursus begonnen omdat ik graag verder wil in de fotografie. Laura heeft een keer foto's van mijn paard gemaakt. Ze is heel open en legde mij ook wat dingetjes uit als ik vroeg waarom zij iets deed. Ze heeft mij toe heel enthousiast gemaakt voor de cursus.

Ik merk dat ik nu durf te spelen met mijn instellingen en meer uit mijn camera haal. Hierdoor durf ik mijn ideeën uit te werken en te verbreden. Ook in de nabewerking haal ik meer uit mijn foto's ze worden nu netjes, hiervoor verpeste ik ze nog wel eens.

Wil jij ook een leuke en duidelijke cursus volgen? Dan raad ik je zeker deze aan!


Zijzoen fotografie

Het bewerken van foto's met Photoshop en Lightroom is iets waar ik altijd tegenop heb gekeken. Ik wist namelijk dat dit geen makkelijke programma's zijn om een foto mee te bewerken. 

Deze basiscursus heeft naast veel goede tips en adviezen over het fotograferen van paarden. Ook een fijne inleiding in het gebruik van Lightroom en Photoshop. 

Mocht je willen beginnen met fotografie en ben je niet van het halve werk. Dan zou ik deze cursus zeker aanbevelen om mee te starten. De stappen zijn duidelijk en helder en alles wat je nodig hebt om je eigen basis te vormen staat erin.


Fabienne

De basiscursus van Laura ploeger is een ontzettend mooi in elkaar gezet e-book met daarin alle informatie over het instellen en gebruik van licht positie etc maar ook met een basis voor Photoshop en Lightroom. 
Dit is de 2e basiscursus die ik doe en ik leer hier al zoveel meer uit als de eerste omdat deze en meer informatie bevat en ook beter uitgelegd wordt aan de hand van voorbeelden. Wil jij nu ook een cursus fotografie doen die en betaalbaar en duidelijk is? Dan is het e-book van Laura echt iets voor jou!