Tarieven shoot op locatie

Klein pakket

€ 65,- inclusief 5 foto's op hoge kwaliteit

Medium pakket

€ 105,- inclusief 15 foto's op hoge kwaliteit

Groot pakket

€ 200,- inclusief 25 foto's op hoge kwaliteit + 2 afdrukken

Prijsopbouw

Alle prijzen zijn incl btw  

De foto's

Na de shoot krijg je een galerij met een selectie van de mooiste foto's van de shoot. Uit deze selectie mag je het pakket aantal gratis kiezen. Je kan er natuurlijk meer kiezen dit is € 5,- per foto.

Werkwijze op locatie

Het begint natuurlijk altijd met hallo! Daarna loop ik even een rondje om de mooie plekjes te spotten om de foto's te maken. En dan is het tijd om te beginnen, we plannen geen eindtijd. We werken natuurlijk met dieren dus het is belangrijk dat we de tijd nemen. Soms loopt de shoot heel soepel en snel maar het kan ook stroever lopen. Hierom wil ik lekker de tijd hebben om jouw dier zo goed mogelijk op de foto te zetten.

Reiskosten

De shoot is exclusief de reiskosten van het OV die ik maak om op de door jou gekozen locatie te komen. Dit bedraagt een retour vanaf mijn thuislocatie tot het dichtstbijzijnde station + eventueel een OV-fiets.

Tarieven shoot in de studio

Klein pakket

€ 100,- inclusief 5 foto's op hoge kwaliteit

Medium pakket

€ 155,- inclusief 15 foto's op hoge kwaliteit

Groot pakket

€ 240,- inclusief 25 foto's op hoge kwaliteit + 2 afdrukken

Prijsopbouw

Alle prijzen zijn incl btw

De foto's

Na de shoot krijg je een galerij met een selectie van de mooiste foto's van de shoot. Uit deze selectie mag je het pakket aantal gratis kiezen. je kan er natuurlijk meer kiezen dit is € 5,- per foto.

werkwijze shoot in de studio

Als je in de studio aankomt laten we je huisdier even wennen hij heeft natuurlijk tijd nodig om te aarden. Zodra hij geaard is gaan we beginnen met de shoot hier zit geen tijd aan ik plan sowieso een halve dag. Dit omdat wennen aan de studio een lange tijd kan duren. Daarom vind ik het belangrijk om een ruime tijd te hebben voor een studio shoot.

1 op 1 workshop

In deze workshop ga ik je de fijne kneepjes van het fotografie vak leren. Je krijgt van mij begeleiding bij het op de foto zetten van het model en in de nabewerking. Als geheugensteuntje na deze workshop krijg je mijn basiscursus paardenfotografie erbij.

€ 145 Incl hapje en drankje 
 Excl 21% btw

Groepsworkshop

Niets is gezelliger als met een groep fotografen samen leren. En in deze workshop ga je dat doen. Je meld je aan als groep en samen ga ik met jullie stap voor stap door mijn cursus heen. Daarna beginnen we met het fotograferen van een model. En als laatste help ik jullie allemaal met het nabewerken van de beelden.

€ 90 PP excl lunch
€ 100 PP incl lunch
Excl 21% btw

(Vanaf 3 personen)

Online workshop

Online hulp bij alle problemen waar jij tegen aanloopt in PS en LR

2 uur € 50,- 
3 uur € 65,-
De prijzen zijn incl btw

Boeken?

Neem voor boekingen contact op via onderstaand contact formulier. Dan kom ik zo snel mogelijk terug op een geschikte datum voor ons beide. 

Laura Ploeger