Leuk!

Yay wat leuk dat je mij hebt gevonden! Jij bent hier vast om meer informatie te vinden over mijn shoots. Dan vertel ik je nu met liefde wat zo een shoot inhoudt!

Wat gaan we doen

eerst is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden zijn. Hieronder kan je door klikken naar de uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Eerst even kletsen?

Twijfel je nou heel erg over de keuze van je shoot? Of weet je al heel goed wat je wil maar wil toch even een beeld bij mij hebben. Dat kan! Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een online gesprek via teams. Dan kunnen we het hebben over je eventuele twijfels of ideeën. Zo heb jij een beeld wie ik ben en heb je gelijk antwoord op al je vragen.

Gekozen?

Als je hebt gekozen voor een van de mogelijkheden kan je mij een mail sturen met je volledige idee. Omschrijf dit zo duidelijk mogelijk zodat jij altijd het gewenste resultaat krijgt. Dan kan ik eventueel een moodboard maken zodat we beide een duidelijk beeld hebben van de sfeer die we gaan uitwerken.

De shoot

Tijdens de shoot staan respect en geduld voorop. We werken in het tempo van het dier zodat het een positieve ervaring is. We werken dus het gekozen onderwerp uit + mochten we op locatie nog een spontaan idee krijgen. Een shoot duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Dit kan soms wat uitloop hebben omdat we bijvoorbeeld even een pauze voor het dier hebben ingelast of even naar een andere locatie zijn gelopen. In de studio moet het dier natuurlijk even wennen dit gaat niet van de shoot tijd af. die uitloop nemen we voor lief omdat het gewoon zo kan lopen.

Zijn we een match?

Zegt alles ja ik wil met haar shooten? Vul dan hieronder het contact formulier volledig in en ik mail je dan terug met de mogelijkheden en de data.

Extra's

Wil jij een keer helemaal stralen? Dat kan! Deze prachtige jurk kan je huren voor € 25,- het is een maat 34/36 wel een kleine 36 en heeft geen stretch. In de Toekomst komen er mogelijk meer jurken. Maar je mag ook gewoon in je eigen favoriete outfit shooten.

Iemand jarig? Geef dan een cadeaubon! De waarde is het pakket wat je wil geven of een zelfgekozen bedrag. Hoe leuk is dat! Vul onderstaand contact formulier in met welk pakket je cadeau wil doen. 

Boeken? 

Denk jij leuk wij zijn een match! Vul dan onderstaand contact formulier volledig in. Verder heb ik van je nodig je adres, adres van de locatie, het idee zo uitgebreid mogelijk, fine-art ja of nee. Wil je een jurk erbij? Geef dit ook even aan! 


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.