Shoot op locatie

Werkwijze

Als ik aankom op locatie spreken we even door wat we gaan doen. Dan loop ik een klein rondje om de plekjes te spotten waar we het mooiste resultaat zullen krijgen. We lopen samen naar de meest geschikte plek en gaan beginnen. Als het dier op zijn gemak is beginnen we met foto's maken bij de paarden wisselen we naar een fotohalster mocht je dit willen. Natuurlijk mag je paard ook op de foto met zijn hoofdstel of halster. Houdt er dan wel rekening mee dat ik dit niet altijd even mooi weg krijg. Wil jij die dromerige foto's ''zonder'' tuig dan kunnen we het beste een fotohalster gebruiken. 

Hoe lang duurt een shoot

Een shoot heeft bij mij niet specifiek een eindtijd hou rekening met 1,5 uur ongeveer. Dit is de meest gebruikelijke tijd, natuurlijk kan het een keer korter of langer zijn. Sommige dieren werken heel soepel mee dus dan kan het vrij vlot gaan en kunnen we ook meer uit werken
Er zijn ook momenten dat een dier minder makkelijk meewerkt en daar nemen we dan ook onze tijd voor. Maar als het die echt niet meer wil is het beter om te stoppen, het doel is namelijk wel dat het voor mens en dier een positieve ervaring is.

Achteraf

Na de shoot hoop ik natuurlijk dat je het leuk hebt gehad. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk de foto's wie niet. Maar helaas kan dat een tijdje duren omdat het met het maken van de foto's alleen niet klaar is. Na de shoot begint het echte werk pas. Het gaat in de volgende stappen.

* Jij krijgt de voor selectie hierin geef je je favoriete aan

* Als jij dit hebt gedaan ga ik deze bewerken als ik de betaling van eventuele extra foto's heb ontvangen

* Binnen ongeveer 14 dagen heb jij de bewerkte foto's die je kan posten op social media of kan uitvergroten en aan de muur hangen. (mocht je ze op social media posten doe dit altijd met TAG/naamsvermelding)

Boeken? 

Denk jij leuk wij zijn een match! Vul dan onderstaand contact formulier volledig in. Verder heb ik van je nodig je adres, adres van de locatie, het idee zo uitgebreid mogelijk, fine-art ja of nee. 


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.