Shoot in de studio

Werkwijze

Als je aanbelt heet ik je welkom daarna gaan we twee trappen op naar mijn studio op zolder. Hier krijgt je huisdier alle tijd om even te wennen. Zodra het huisdier op zijn gemak is gaan we beginnen met de shoot. De eerste paar foto's zijn om hem te laten wennen aan de flits. Daarna gaan we spelen met het licht en de props in de studio of zelf meegebrachte props. Dit zodat we het resultaat krijgen waar jij blij mee bent.

Hoelang duurt een shoot

In de studio plan ik een halve dag. Dit omdat het huisdier wel op zijn gemak moet zijn en bij de een duurt dit langer als bij de ander. Het kan zijn dat we deze vol maken maar ook dat we met onderhalf uur klaar zijn. Hoe het loopt is altijd even afwachten zeker omdat ze vaak even moeten wennen aan de ruimte waar we in gaan werken.Achteraf

Na de shoot hoop ik natuurlijk dat je het leuk hebt gehad. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk de foto's wie niet. Maar helaas kan dat een tijdje duren omdat het met het maken van de foto's alleen niet klaar is. Na de shoot begint het echte werk pas. Het gaat in de volgende stappen.

* Jij krijgt de voor selectie hierin geef je je favoriete aan

* Als jij dit hebt gedaan ga ik deze bewerken als ik de betaling van eventuele extra foto's heb ontvangen

* Binnen ongeveer 14 dagen heb jij de bewerkte foto's die je kan posten op social media of kan uitvergroten en aan de muur hangen. (mocht je ze op social media posten doe dit altijd met TAG/naamsvermelding)

Boeken? 

Denk jij leuk wij zijn een match! Vul dan onderstaand contact formulier volledig in. Verder heb ik van je nodig je adres, adres van de locatie, het idee zo uitgebreid mogelijk, fine-art ja of nee. 


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.