Fabienne

2 shoots en een basis cursus fotografie.

Ik heb bij Laura 2 fotoshoots gehad met mijn pony. Ze is ontzettend creatief en positief je kan niet anders als vrolijk worden en op je gemak zijn als je met Laura samenwerkt. 
Ze geeft duidelijke aanwijzingen en is erg geduldig voor zowel mens als dier. De resultaten waren geweldig wat is het moeilijk om te kiezen uit al die mooie foto's. 

Ik kan je dus zeker aanraden om foto's te maken bij Laura. 

Wil je zelf een betere fotograaf worden of begin je er net mee. De basiscursus van Laura heeft alle handvatten die je nodig hebt en is iets niet duidelijk dan geeft ze graag nog even wat uitleg.

Angeliek

18-05-2021 heb ik eindelijk de kans gekregen om met Laura te shooten. Ze gaf super goede aanwijzingen en had veel geduld met mijn paard wat op een gegeven moment onrustig werd. Ze ging ook heel professioneel en creatief om met de moeilijke fotolocatie. De foto's zijn prachtig geworden, ik ben er echt superblij mee. Al met al was het een hele gezellige en geslaagde dag!

Michelle

Laura heeft een gezamenlijke hondenfotoshoot super goed vastgelegd! Met veel geduld, advies en kennis van zaken heeft ze een prachtig resultaat vastgelegd. Hele fijne ervaring!

Arianne

Ik  ben met mijn dondersteen Morax in de fotostudio geweest. Laura neemt ruim de tijd om foto's te maken en heeft geduld. Tussendoor even wat drinken. Ook voor Morax was er wat water. Hij kreeg zelfs nog een leuk speeltje mee naar huis!

De foto's zeer snel ontvangen en erg tevreden over het gave resultaat!

Tessa

In oktober 2020 heb ik Laura benaderd om hardloopfoto's van mijn vriend en ik te maken. Ze had dit nog nooit gedaan, maar het leek haar erg leuk zei ze.
We hebben toen afgesproken in het Horsterpark in Duiven. Ik kon het meteen goed vinden met Laura. Ze stond open voor mijn ideeën en voegde er haar eigen ideeën aan toe, met als resultaat een aantal mooie foto's.
In december 2020 was Laura op zoek naar een fotograaf om foto's te maken voor haar website. Ze wilde een foto buiten en een foto binnen. Ik heb hier toen op gereageerd, met de melding dat ik vrijwel geen ervaring met studiofotografie had (wel fotografie gestudeerd).
Dat maakte Laura niet uit, ze was enthousiast en stond er meteen open voor om me daarbij te helpen. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben na een uur kletsen een tijd samen doorgebracht in de studio, waarbij Laura model stond. Ze stelde me meteen op mijn gemak en ik vond het erg leuk om meer ervaring te krijgen met studiolicht. Daarna mocht ik zelf ook model staan. In het begin voelde ik me erg ongemakkelijk, maar doordat Laura gewoon gezellig met je kletst en goede tips geeft, ging dat redelijk snel over.
Ook hier zijn weer mooie foto's uit gerold, waar wij beiden erg tevreden mee zijn. 
Binnenkort spreken we nog een keer af voor de buitenfoto's, ik kijk er al naar uit om weer samen te werken!

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. 

Sylvia

Vanmiddag een fotoshoot gehad bij Laura Ploeger Fotografie met mijn twee hondjes, gezellige middag gehad, schitterende foto's gemaakt, Laura is erg professioneel en geduldig, neemt echt de tijd om de honden op hun gemak te stellen en tijdens de  schoot praat ze rustig en grappig met de hondjes om ze haar kant op te laten kijken, tevens krijgen de honden een speeltje mee naar huis...een echte aanrader om met je huisdier professionele foto's bij Laura te laten maken.


Marinda

De shoot bij Laura was naast gezellig, leuk, ook nog eens behoorlijk creatief. Jarvis kreeg de tijd even rond te kijken, te ontspannen, en er werd niks gevraagd tijdens de shoot wat te moeilijk was. Jarvis kreeg de tijd om even te pauzeren wanneer hij dat nodig vond, waardoor er ook naar het model toe een respectvolle sfeer ontstond. Het spelen met licht, en hoe Jarvis op beeld kwam te staan, werd heel mooi vormgegeven met de aanwijzingen van Laura. Haar creatieve kijk gaf verrassende beelden! Al met al was het een waardevolle ervaring waar we een prachtige herinnering aan hebben overgehouden, vastgelegd op beeld.


Lisette

Laura is wat mij betreft een echte vakvrouw. Ze is sinds kort volop bezig met haar passie fotografie. Ik heb vooral ervaring met haar Paardenfotografie. Ze laat het paard zichzelf zijn en weet dat prachtig vast te leggen. Ze wil ook altijd nieuwe dingen proberen en staat open voor nieuwe input en weet daar ook altijd wel haar weg in te vinden. Ze is rustig en heeft veel geduld. Je merkt tijdens de shoot dat ze ontzettend enthousiast is en dat er kwa creativiteit bijna geen rem op zit. Ik ben elke keer onwijs blij met de foto’s van laura, elke shoot heeft zijn eigen sfeer, ook als je denkt dat je geen mooie locatie in de buurt hebt garandeer ik je dat Laura een mooie plek kan vinden!  Kortom ik garandeer je dat je geen spijt krijgt van je fotoshoot bij Laura!