Een fotoshoot moet leuk zijn!

Mijn naam is Laura (dat had je vast al geraden) ik ben 26 jaar en kom uit Duiven. Ik woon hier samen met mijn vriend en drie katten. Ik fotografeer al vanaf dat ik 13 ben ik heb dit tot 2019 hobbymatig gedaan en heb in 2020 de stap genomen om dit professioneel te gaan doen. Ik ben begonnen als paardenfotograaf maar sinds een aantal jaar focus ik mij ook op andere dieren. Een dier blijft voor mij het leukste model dit omdat de shoot nooit hetzelfde verloopt.
 
Door mijn creativiteit weet ik van elke shoot weer wat unieks te maken. Mijn doel is namelijk dat jij een mooie blijvende herinnering hebt aan dat moment.
Ik wil geen 13 in een dozijn foto’s ik wil voor iedereen een unieke foto creëren zodat zij hun eigen beleving hebben bij een shoot. 
De herinnering is namelijk het allerbelangrijkste wat als je huisdier er straks niet meer is? Dan wil je toch terug kijken op deze unieke ervaring. 
Ik ben er niet alleen voor de ‘’standaard’’ foto’s ik ben ook graag creatief, ik speel graag met licht zoals je misschien wel voorbij hebt zien komen op mijn site of socialmedia. Gekleurd licht is toch wel een van mijn favorieten je kan er zo veel moois mee creëren. 
 

Elk dier heeft een karakter de kunst is deze te laten zien.

 
Denk je nou he dit is leuk wij zijn een match met jou wil ik mijn herinneringen vastleggen. Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.
Wil je een korte technische vraag stellen als beginnend fotograaf? Dan ben ik makkelijker te bereiken via Instagram. Is het een uitgebreide vraag dan kan ook jij beter even het contactformulier invullen.

Laura Ploeger