Creatief

Door mijn eigen stijl en het vasthouden van deze doe ik altijd een stapje verder voor die bijzondere foto. Mijn doel is ook iedereen een unieke foto geven. Een foto die je herkent als jou en jouw huisdier. Geen locatie is te lastig ik hou wel van een uitdaging en weet daardoor ook van elke locatie een succes te maken. Zodat iedere klant van mij zijn eigen unieke plaatje en beleving heeft. Ik zoek niet naar het perfecte plaatje ik zoek naar een plaatje van jullie.

Spontaan

Een fotoshoot is natuurlijk ook gewoon super gezellig! Hier hoort een leuk gesprekje bij. Maar je moet voor al het gevoel hebben van ongedwongenheid. Het is tenslotte de ervaring van een shoot die ook bijdraagt aan de herinnering. Je moet je vooral thuis voelen en comfortabel zijn.

Kunstzinnig

Tijdens het fotograferen kan ik mijn creativiteit kwijt. En ik hou er van om voor iedereen kleine kunstwerkjes te maken. Daarom lever ik iedereen een eigen unieke ervaring + bijbehorende foto's. Het maken van kunst is wat ik het liefste doe en dat vertalen naar een unieke foto voor elke eigenaar.

Vrij

Jij moet jij kunnen zijn en je vrij en comfortabel kunnen voelen tijdens een shoot. Dit is een van de belangrijkste dingen tijdens een shoot bij mij. Als jij samen poseert met je dier moet je op je gemak zijn. Net als je dier als deze tijd nodig heeft gunnen wij hem dat. Liever een shoot die 2 uur duurt en goed verloopt voor het dier. Dan een gehaaste shoot die niet goed afgesloten wordt.