Online hulp met PS en LR

Een foto bewerken is natuurlijk hetgeen wat je na de shoot doet. Maar toch loopt dit niet helemaal lekker. Je loopt tegen wat dingen aan, je wilt dingen perfectioneren of gewoon bijleren. Maar iemand naar je toe laten komen voor 2 uur is natuurlijk niet rendabel.
Met mijn online workshop gaan wij stap voor stap je foto bewerken of je technieken perfectioneren. 

 

Hoe ziet het eruit

 

*    We gaan stap voor stap je foto bewerken

*    Ik ondersteun je waar nodig

*     Ik geef je tips wat je zou kunnen verbeteren

*    Het duurt 2 of 3 uur

 

Achteraf

 

Je krijgt een pakketje met informatie wat we hebben gedaan. Deze is gevuld met de tips en tricks die we hebben doorgenomen. Zodat je achteraf altijd nog een keer kan terugkijken op wat we gedaan hebben.Recensies

Bridget

23-01-20211 heb ik een workshop bij Laura gevolgd. We gingen hier dieper in op lightroom & Photoshop. Lightroom gebruikte ik al een lange tijd maar Photoshop pas sinds kort! We hebben besproken hoe ik de overgangen mooi kan maken van grond naar ‘black’. Hoe ik makkelijk mijn watermerk kan toevoegen aan een foto & ik heb leren selecteren in lagen en maskers super makkelijk! We hebben dit samen een aantal keer herhaald zodat ik het nu zelf kan! Daarna zijn we door gegaan naar lightroom ik gaf aan dat ik wat meer groen in mijn foto’s wilde terugzien! Laura liet mij makkelijke tools zien waar ik wat mee kon experimenteren. Ook heeft ze mij kennis laten maken met lens correcties deze blijken je beste vriend te zijn! Ik was echt een leek in Photoshop maar doordat ik zelf wat dingen had opgeschreven & we dit hebben behandeld gaat het voor mij nu veel makkelijker. Ook heeft Laura me nog wat dingen laten zien waar ik benieuwd naar was en wat we ondertussen tegenkwamen. De workshop duurde 2 uur en we hebben bijna 3 uur gepraat! Wat ik ook heel fijn vind is dat ik een samenvatting krijg van wat we hebben gedaan zo kan ik nog opzoeken van hoe en wat als ik het niet meer weet deze is ook super duidelijk!De workshop ging via teams. Ik deelde mijn scherm! Het ging super goed en helemaal vlekkeloos! Ik kwam in gesprek over lenzen met Laura en ik heb super veel tips mee gekregen deze ga ik zeker proberen! Ook heb ik een opdracht mee gekregen om me zelf meer uit te dagen. Ik ga zeker nog een workshop volgen bij Laura! Ben jij een fotograaf die echt je eigen stijl wilt gaan ontdekken en een persoon zoekt die je hier bij wilt helpen maar je verder in je traject ook kan helpen? Kies voor Laura! Ik gaf aan dat ik al mijn eigen stijl had, hier speelde Laura goed op in! Super fijne avond gehad & ik zit vol met ideeën. Kortom ben jij opzoek naar een betaalbare fotograaf/ workshop geefster dan ben je bij Laura aan het goede adres. Op de foto’s zie je de eerste foto de black foto hier hebben we geoefend met de overgang netjes te maken naar de grond zonder dat je het paard aantast. Twee dagen later en merkte toch nog dat ik te snel wilde en daardoor ging afraffelen en er niet meer uit kwam. Laura en ik hebben net weer 45 minuten gebeld om alles even weer door te nemen!

Anne

Enorm blij met Laura Ploeger's workshop foto's bewerken! Dankzij haar handige tips en trucs kan ik nu sneller en beter mijn foto's bewerken. Het onderwerp springt er nu echt mooi uit. 
Mijn pc is wat traag en daar stoorde ik me aan, gelukkig heeft Laura veel geduld. Ze is heel gezellig waardoor het een fijne ervaring was! 

Saskia

Laatst een hele fijne cursus van Laura mogen volgen. Je begint met een selectie maken in lightroom en daarin doe je ook de simpele bewerkingen. In photoshop hebben we samen een lastig onderwerp weggewerkt. Vervolgens de honden echt uit de foto laten knallen. Ik weet nu hoe ik (lastige) dingen weg kan werken en hoe ik het onderwerp er mooi uit kan laten springen. Zeker een aanrader!.

Romy

Afgelopen maandagavond 25-01-2021 heb ik een online workshop photoshop & lightroom gevolgd van
Laura Ploeger

Ik miste nog dat beetje extra in mijn foto's en daarbij had ik pas net 1 weekje lightroom waardoor ik daar ook graag meer wou van leren. Laura heeft mij echt super handige en makkelijke tips & tricks geleerd waar ik veel aan heb 🤩 Dus ben jij zelf nog opzoek naar een fotograaf waarbij je een online workshop bewerken kan doen. Dan is Laura een echte aanrader! 👍

Boeken?

Vul onderstaand contact formulier in, vermeld wat je zou willen leren. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Laura Ploeger