Fine-art

Werkwijze

Fine-art kan bij mij in de studio aan huis met kleine huisdieren of op locatie met grote dieren. Net zoals met de studio setting laten we het dier even wennen aan de situatie. Als we foto's gaan maken vragen we qua houdingen net wat meer van de dieren. Dit omdat we voor een kunstzinnig resultaat gaan. Het belangrijkste is dus dat we regelmatig belonen zodat het dier het leuk blijft vinden. Wat natuurlijk het aller belangrijkste is. Het moet voor zowel mens als dier een positieve ervaring zijn.


Hoelang duurt een shoot

De shoot duurt ongeveer 2 uur dit is soms wat langer soms wat korter. We gaan af op waar het dier aangeeft en wat zijn behoeftes zijn. Soms is er namelijk even een pauze nodig zodat het dier alle indrukken even kan verwerken.

Wat gebruik ik tijdens een shoot

Thuis in de studio staat alles al klaar met achtergrondrol en flitsers. Als ik voor een groter huisdier naar locatie ga bespreken we van te voren wat je wil. Dit kan zijn zoals de traditionele blackfoto's voor een stalgang met natuurlijk licht of eventueel 2 flitsers. Maar het kan ook zijn dat we gaan werken met een achtergrond systeem in een binnenbak. Dit bespreken we allemaal voorafgaand de afspraak. 


Glasplaat

Met kleine huisdieren is het ook mogelijk om foto's op de glasplaat te maken. Hierbij fotografeer ik ze van onderaf terwijl zij snoepjes of liquedsnacks van de glasplaat eten. Dit is een leuke en bijzondere manier van vastleggen. En natuurlijk net als de fine-art heel mooi voor aan de muur.

Achteraf

Na de shoot hoop ik natuurlijk dat je het leuk hebt gehad. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk de foto's wie niet. Maar helaas kan dat een tijdje duren omdat het met het maken van de foto's alleen niet klaar is. Na de shoot begint het echte werk pas. Het gaat in de volgende stappen.

* Jij krijgt de voor selectie hierin geef je je favoriete aan

* Als jij dit hebt gedaan ga ik deze bewerken als ik de betaling van eventuele extra foto's heb ontvangen

* Binnen ongeveer 14 dagen heb jij de bewerkte foto's die je kan posten op social media of kan uitvergroten en aan de muur hangen. (mocht je ze op social media posten doe dit altijd met TAG/naamsvermelding)

Boeken? 

Denk jij leuk wij zijn een match! Vul dan onderstaand contact formulier volledig in. Verder heb ik van je nodig je adres, adres van de locatie, het idee zo uitgebreid mogelijk, fine-art ja of nee. 


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.